Bristol UK Aerial Photographs and Tourist Attractions: Aerial Photography Interpretation (Paperback)

Bristol UK Aerial Photographs and Tourist Attractions: Aerial Photography Interpretation By Llewelyn Pritchard Cover Image

Bristol UK Aerial Photographs and Tourist Attractions: Aerial Photography Interpretation (Paperback)

$11.99


Not On Our Shelves—Ships in 1-5 Days
(This book cannot be returned.)
Aerial photographs and tourist attractions of Bristol, England, (Great Britain) United Kingdom taken on 5 August 2011. Front Cover view of the Floating Harbour, Bristol City Centre looking in a south-easterly direction. Javanese Edition]
Llewelyn kang koleksi buku klebu seri: 1. Gambaran buku catetan bab Eropah budget short - break preian 2. Photo Album 3. Port Hope Simpson buku catetan 1969-70 4. Port pangarep-arep Simpson Misteri 5. Voluntary Overseas Layanan ing Labrador 6. Travel Handbooks Llewelyn wis kerjo karo Honourable Canadian Senator William (Bill) Rompkey, ing nulis riwayat saka Voluntary Overseas Service (VSO) ing Labrador. Iki apa Bill wrote kang huruf kanggo pisanan njaluk - bareng saka guru VSO ing Pateley Bridge, North Yorkshire 1-3 Agustus 2003, ..". Labrador disebut banjur kita nelpon sing saiki. Mugi sampeyan bakal apa sampeyan bisa sak iki dina kanggo sawetara isi ing rekaman Labrador karo recollections lan pantulan. Banget iki bakal minangka kontribusi penting Labrador Sajarah. nanging utamane aku pengen awakmu seneng wektu bebarengan. Llewelyn Pritchard wis rampung proyek apik banget ing nggawa sampeyan bebarengan. Panjenenganipun minangka shrewd minangka Holmes lan ngengkel minangka Poirot. Panjenenganipun bisa malah dadi Canadian gedhe ! We utang marang liyane saka kita bisa ngomong. Iku kang acara lan aku bakal sukses. Kabeh wishes apik. Bill Rompkey "
Product Details ISBN: 9781494311827
ISBN-10: 1494311828
Publisher: Createspace Independent Publishing Platform
Publication Date: November 28th, 2013
Pages: 32
Language: Russian