Најдобар Гут готвач (Paperback)

Најдобар Гут готвач By Алла С&#10 Cover Image

Најдобар Гут готвач (Paperback)

$47.99


Special Order—Subject to Availability
(This book cannot be returned.)

Добредојдовте во Најдобар Гут готвач, каде што ќе откриете како да го храните вашето тело и да го подобрите варењето со вкусни рецепти кои се прифатливи за цревата. Со преку 100 рецепти, овој готвач ќе ви покаже како да вклучите здрави и корисни состојки во вашето секојдневно готвење за да го поддржите вашето здравје на цревата.


Секој рецепт е придружен со фотографија во целосна боја, за да можете точно да видите како треба да изгледа вашето јадење. Ќе најдете и детални инструкции за тоа како да го подготвите и готвите секој рецепт, како и совети за избор на вистинските состојки за здрави црева.

Од солени супи и чорби до обилни салати и креативни вегетаријански јадења, оваа готвачка ќе ве однесе на кулинарско патување низ светот. Ќе најдете и рецепти за грицки, десерти, па дури и пијалоци кои го поддржуваат здравјето на цревата, за да можете да уживате во придобивките од здравото црево во секој оброк.


Без разлика дали сакате да го подобрите вашето варење, да го поддржите вашиот имунолошки систем или едноставно да уживате во вкусни и здрави оброци, оваа готвачка е ваш водич за хранење на вашето тело од внатре кон надвор.

Product Details ISBN: 9781783579167
ISBN-10: 1783579161
Publisher: Not Avail
Publication Date: April 14th, 2023
Pages: 284
Language: Macedonian