Испанска Кулинария 2023: Раз&# (Paperback)

Испанска Кулинария 2023: Раз&# By Родри&#107 Cover Image

Испанска Кулинария 2023: Раз&# (Paperback)

$40.23


Not On Our Shelves—Ships in 1-5 Days
(This book cannot be returned.)

Добре дошли в "Испанска Кулинария Разкрийте Пламъка на Вкусовете" - изкушаваща колекция от рецепти, които ще ви отведат на вълнуващо кулинарно пътешествие до прекрасната Испания. Авторът Алехандро Родригес, известен готвач и познавач на изкуството на испанската кухня, ви представя автентичните вкусове и аромати, които правят тази кухня толкова вълнуваща.


"Испанска Кулинария" е повече от просто книга с рецепти - това е пътеводител към културата и традициите на Испания, разкривайки ви богатството на испанската храна. От тапас и паела до изкусителни десерти и напитки, тази книга ви предлага изобилие от известни и непознати ястия, които ще ви отведат на кулинарно пътешествие из различните региони на Испания.


Алехандро Родригес споделя не само рецепти, но и своите лични истории и преживявания от испанската кухня. Той ви въвежда в света на традиционните техники и подправки, като ви помага да създадете вкусни ястия, които ще ви направят да се почувствате като в истинска испанска таверна.


Независимо дали сте познат с испанската кухня или искате да откриете нови вкусове, "Испанска Кулинария Разкрийте Пламъка на Вкусовете" ще ви вдъхнови да се насладите на аутентичната испанска храна и да създадете ястия, които ще впечатлят вашите сетива.

Product Details ISBN: 9781783819690
ISBN-10: 1783819693
Publisher: Not Avail
Publication Date: May 17th, 2023
Pages: 220
Language: Bulgarian