Het kookboek van wilde rijst, Een reis door smaken en voeding (Paperback)

Het kookboek van wilde rijst, Een reis door smaken en voeding By Stefan Evers Cover Image

Het kookboek van wilde rijst, Een reis door smaken en voeding (Paperback)

$44.98


Not On Our Shelves—Ships in 1-5 Days
(This book cannot be returned.)
Welkom in de verleidelijke wereld van wilde rijst
In dit kookboek gaan we op culinair avontuur en vieren we de rijke geschiedenis en diverse smaken van dit opmerkelijke graan. Inheems in Noord-Amerika, is wilde rijst al eeuwenlang een hoofdvoedsel voor inheemse gemeenschappen. Tegenwoordig hebben de nootachtige smaak, stevige textuur en talrijke gezondheidsvoordelen het tot een populaire keuze gemaakt onder voedselliefhebbers over de hele wereld. In dit kookboek nodigen we je uit om een overvloed aan verrukkelijke en innovatieve recepten te ontdekken die de veelzijdigheid van wilde rijst laten zien. Van verrukkelijke hoofdgerechten tot verrukkelijke bijgerechten en zelfs verleidelijke desserts, er is voor elk wat wils en voor elke gelegenheid.
De hoofdstukken in dit kookboek nemen je mee op een reis door de seizoenen en onderzoeken hoe wilde rijst verschillende ingredi nten aanvult en gerechten een uniek karakter geeft. Of je nu een doorgewinterde kok bent of een beginner in de keuken, deze recepten zijn gemaakt om je creativiteit te inspireren en je aan te moedigen om te experimenteren met dit uitzonderlijke graan. Dus pak je schort en maak je klaar om je maaltijden te laten doordringen met de kenmerkende essentie van wilde rijst.
Van gezellige familiebijeenkomsten tot elegante diners, dit kookboek belooft je culinaire ervaringen naar een hoger niveau te tillen en wilde rijst een onmisbaar onderdeel van je keukenrepertoire te maken.
Product Details ISBN: 9781835314531
ISBN-10: 1835314538
Publisher: Stefan Evers
Publication Date: July 10th, 2023
Pages: 248
Language: Dutch