Cartea de Bucaturi Indiene Curry Ultimate (Paperback)

Cartea de Bucaturi Indiene Curry Ultimate By Vlad Moisescu Cover Image

Cartea de Bucaturi Indiene Curry Ultimate (Paperback)

$49.99


Special Order—Subject to Availability
(This book cannot be returned.)

Istoria curry-ului indică multe țări și culturi. Din India p nă n Orientul Mijlociu și Asia, curry-ul a fost de secole un produs de bază al bucătăriei. Acum se găsește n boluri de pe mesele din ntreaga lume. Oamenii de mai multe naționalități și etnii se bucură de curry.


Prepararea m ncărurilor cu curry poate oferi aproape la fel de multă plăcere ca și m ncarea lor. Puteți ncepe de la zero sau, dacă sunteți nou la curry, puteți să vă pregătiți preparatul dintr-o pastă de curry sau pudră de curry.


Dacă vă faceți propria pulbere, puteți adăuga ingrediente suplimentare precum usturoi, sare de condimente sau alte tipuri de condimente. Un prim curry bun este un curry de pui sau curry de pui cu unt.


Puteți economisi timp și nu sacrifica aroma dacă folosiți pastă de curry gata preparată. Această pastă vă va permite să pregătiți cu ușurință curry delicioase precum Korma sau Tikka Masala. Poti folosi pasta de curry cu legume si carne si sa adaugi orice ingrediente in plus care sa iti placa palatul.

După ce ați pregătit curry-ul, l puteți servi ncălzit cu chutney și p ine naan

Product Details ISBN: 9781835512494
ISBN-10: 1835512496
Publisher: Vlad Moisescu
Publication Date: August 21st, 2023
Pages: 378
Language: Romanian