Salade Sensaties: De Ultieme Salade Recepten Gids (Paperback)

Salade Sensaties: De Ultieme Salade Recepten Gids By Sophie de Jongh Cover Image

Salade Sensaties: De Ultieme Salade Recepten Gids (Paperback)

$40.83


Backordered
(This book cannot be returned.)

Stap in de kleurrijke en smaakvolle wereld van salades met "Salade Sensaties," samengesteld door niemand minder dan Sophie De Jongh. Deze verfrissende collectie van salade recepten neemt je mee op een culinaire reis vol gezondheid, smaak en creativiteit.


Salades hoeven nooit saai te zijn, en Sophie onthult in dit boek de geheimen om van elke maaltijd een verrukkelijke ervaring te maken. Of je nu een gezonde levensstijl volgt of gewoon van heerlijke, frisse gerechten houdt, dit boek biedt inspiratie voor elke gelegenheid.


"Salade Sensaties" bevat een verscheidenheid aan smakelijke salades, van knapperige groene salades tot hartige graansalades en verleidelijke fruitcombinaties. De recepten zijn eenvoudig te volgen en bieden een scala aan kleuren, texturen en smaken.


Sophie De Jongh deelt haar passie voor salades en haar deskundige tips om de perfecte salade samen te stellen, met inbegrip van huisgemaakte dressings en smaakvolle toppings. Dit boek is jouw ultieme gids voor gezonde en bevredigende maaltijden.


Ontdek hoe je met "Salade Sensaties" gezondheid en genot in n kom kunt verenigen. Laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden van salades en maak van elke maaltijd een ware sensatie.


Product Details ISBN: 9781835593561
ISBN-10: 1835593569
Publisher: Sophie de Jongh
Publication Date: September 17th, 2023
Pages: 220
Language: Dutch