Салати: Изкушение от Све&#1078 (Paperback)

Салати: Изкушение от Свеж By Салмъ&#108 Cover Image

Салати: Изкушение от Све&#1078 (Paperback)

$40.80


Backordered
(This book cannot be returned.)

Заповядайте в света на изкушаващите салати с нашата книга "Салати Изкушение от Свежест и Вкус." Авторът, известен гурме шеф и ценител на здравословната храна, Лукас Салмън, ви поканва да откриете най-вкусните салатени рецепти, които ще преобразят вашите обичайни ястия.


Тази книга предлага над 100 иновативни рецепти за салати, които съчетават вкусове и текстури по начин, който ще ви зашемети. От свежи салати с летни плодове до пъстри миксове със зърнени култури, тук ще намерите идеи за всеки вкус и повод.


Авторът, Лукас Салмън, споделя своята страст към кулинарията и ви уводи в изкушаващия свят на салатите. Той разкрива тайните на подбора на съставките, правилното смесване на подправките и техниките за приготвяне, които правят салатите му незабравими.


"Салати Изкушение от Свежест и Вкус" е идеалната книга за всички, които искат да съчетаят здравословния начин на живот с насладата от вкусната храна. Поглезете сетивата си и създайте вкусни и здравословни салати, които ще ви радват и вдъхновяват.


Product Details ISBN: 9781835593646
ISBN-10: 183559364X
Publisher: Not Avail
Publication Date: September 18th, 2023
Pages: 222
Language: Bulgarian