Salate Delicioase: Descoperă Arta Combinării Aromelor (Paperback)

Salate Delicioase: Descoperă Arta Combinării Aromelor By Elena Popescu Cover Image

Salate Delicioase: Descoperă Arta Combinării Aromelor (Paperback)

$39.70


Not On Our Shelves—Ships in 1-5 Days
(This book cannot be returned.)

Bine ai venit n lumea salatelor savuroase și sănătoase Cu cartea "Salate Delicioase: Descoperă Arta Combinării Aromelor," semnată de talentatul bucătar Elena Popescu, vei nvăța cum să prepari salate uimitoare care să ți nc nte papilele gustative.


Această carte nu este doar un ghid de rețete; este o călătorie culinară captivantă n universul salatelor. Elena Popescu, autorul acestei cărți, mpărtășește cu pasiune secretele preparării unor salate delicioase și echilibrate din punct de vedere nutrițional.


Fie că ești un gurmand pasionat de bucătărie sau un ncepător dornic să nvețe arta gătitului, "Salate Delicioase" ți oferă rețete pentru toate gusturile și ocaziile. De la salate proaspete de primăvară p nă la salate consistente de post sau cu carne, vei găsi inspirație culinară pentru fiecare zi.


Elena Popescu pune accent pe folosirea ingredientelor proaspete și a ierburilor aromate pentru a crea arome unice și delicioase. Fiecare rețetă este nsoțită de sfaturi utile privind prezentarea și decorarea, astfel nc t să poți realiza preparate cu adevărat spectaculoase.


Descoperă arta combinării aromelor și a texturilor, și adaugă n meniul tău zilnic salate sănătoase și pline de gust. "Salate Delicioase" este cartea care te va ghida spre un stil de viață mai sănătos și mai delicios.


Product Details ISBN: 9781835593806
ISBN-10: 1835593801
Publisher: Elena Popescu
Publication Date: September 19th, 2023
Pages: 222
Language: Romanian