Kuharica zdrave divlje rize (Paperback)

Kuharica zdrave divlje rize By Tin Franic Cover Image

Kuharica zdrave divlje rize (Paperback)

$41.99


Not On Our Shelves—Ships in 1-5 Days
(This book cannot be returned.)

Dobro dosli u Kuharica divlje rize, gdje cete otkriti ukusan i hranjiv svijet divlje rize. U ovoj kuharici sakupili smo vise od 50 recepata koji karakteriziraju jedinstven i orasast okus divlje rize. Od doručka do deserta, pronaci cete sirok izbor jela koja predstavljaju ovaj svestrani sastojak.


Divlja riza je stoljecima bila glavna hrana indijanskih zajednica, a nije tesko shvatiti zasto. Ne samo da je divlja riza ukusna, vec je i prepuna hranjivih tvari. Jedna salica kuhane divlje rize sadrzi 6 grama proteina, 3 grama vlakana i bitne minerale poput magnezija i fosfora. Također je prirodno bez glutena i ima malo masti.


U Kuharici divlje rize pronaci cete recepte za klasična jela poput juhe od divlje rize, pilava od divlje rize i slozenca od divlje rize. No uključili smo i kreativnije i modernije recepte poput buče punjene divljom rizom, rizota od divlje rize i gljiva i pudinga od divlje rize. Uključili smo čak i recepte za jela za doručak kao sto su palačinke od divlje rize i borovnica i zdjela za doručak od divlje rize.


Ali Kuharica divlje rize nisu samo recepti. Također smo uključili informacije o nutritivnim prednostima divlje rize, kao i savjete za kuhanje's ovim jedinstvenim sastojkom. Jeste li znali da divlja riza tehnički uopce nije riza, vec vrsta trave? Ili da se divlja riza moze koristiti umjesto bijele rize u gotovo svakom receptu?


Bilo da ste iskusan kuhar ili tek počinjete u kuhinji, Kuharica divlje rize ima za svakoga ponesto. Nase recepte lako je slijediti i koriste sastojke koji se mogu pronaci u vecini trgovina mjesovitom robom. A uz nutritivne prednosti divlje rize, mozete se osjecati dobro oko onoga sto stavljate na tanjur.

Pa zasto ne biste probali nesto novo i svojim jelima dodali hranjiv i okusan zaokret uz pomoc Kuharice divlje rize? Uz recepte za svaku prigodu i savjete za uključivanje divlje rize u vasu prehranu, ova ce kuharica zasigurno postati omiljena u vasoj kuhinji

Product Details ISBN: 9781835648193
ISBN-10: 1835648193
Publisher: Tin Franic
Publication Date: October 9th, 2023
Pages: 232
Language: Croatian