Kuharica zdravega divjega riza (Paperback)

Kuharica zdravega divjega riza By Levoslav Kučera Cover Image

Kuharica zdravega divjega riza (Paperback)

$41.99


Special Order—Subject to Availability
(This book cannot be returned.)

Dobrodosli v Kuharska Knjiga Divjega Riza, kjer boste odkrili slasten in hranljiv svet divjega riza. V tej kuharski knjigi smo zbrali več kot 100 receptov z edinstvenim okusom po oresčkih divjega riza. Od zajtrka do sladice boste nasli siroko paleto jedi, ki predstavljajo to vsestransko sestavino.


Divji riz je ze stoletja osnovna hrana indijanskih skupnosti in ni tezko razumeti, zakaj. Ne le, da je divji riz okusen, je tudi poln hranil. Ena skodelica kuhanega divjega riza vsebuje 6 gramov beljakovin, 3 grame vlaknin in bistvenih mineralov, kot sta magnezij in fosfor. Prav tako je naravno brez glutena in malo masčob.


V Kuharska Knjiga Divjega Riza boste nasli recepte za klasične jedi, kot so juha z divjim rizem, pilav z divjim rizem in enolončnica z divjim rizem. Vključili pa smo tudi bolj kreativne in sodobne recepte, kot so z divjim rizem polnjene buče, rizota z divjim rizem in gobami ter puding iz divjega riza. Vključili smo celo recepte za jedi za zajtrk, kot so palačinke z divjim rizem in borovnicami ter skleda za zajtrk z divjim rizem.


Toda Kuharska Knjiga Divjega Riza ne govori samo o receptih. Vključili smo tudi informacije o prehranskih prednostih divjega riza in nasvete za kuhanje's to edinstveno sestavino. Ali ste vedeli, da divji riz tehnično sploh ni riz, ampak vrsta trave? Ali da lahko divji riz uporabimo namesto belega riza v skoraj vseh receptih?


Ne glede na to, ali ste izkusen kuhar ali ste sele začeli kuhati, ima Kuharska Knjiga Divjega Riza nekaj za vsakogar. Nasim receptom je enostavno slediti in uporabljajo sestavine, ki jih lahko najdete v večini trgovin z zivili. S prehranskimi koristmi divjega riza se lahko počutite dobro glede tega, kar daste na kroznik.


Zakaj torej ne bi poskusili nečesa novega in svojim obrokom dodali hranljivega in okusnega pridiha's pomočjo kuharske knjige Divji riz? Z recepti za vsako priloznost in nasveti za vključitev divjega riza v vaso prehrano bo ta kuharska knjiga zagotovo postala priljubljena v vasi kuhinji

Product Details ISBN: 9781835648544
ISBN-10: 1835648541
Publisher: Levoslav Kučera
Publication Date: October 9th, 2023
Pages: 232
Language: Slovenian