Buku Masak Sayuran Akar (Paperback)

Buku Masak Sayuran Akar By John Rifq Cover Image

Buku Masak Sayuran Akar (Paperback)

$44.98


Not On Our Shelves—Ships in 1-5 Days
(This book cannot be returned.)
Selamat datang ke "BUKU MASAK SAYURAN AKAR," panduan komprehensif anda untuk menguasai seni masakan sayuran akar melalui 100 resipi lazat.
Buku masakan ini ialah perayaan dunia sayur-sayuran akar yang pelbagai dan berkhasiat, membimbing anda melalui perjalanan kulinari yang meneroka rasa, tekstur dan serba bolehnya. Sertai kami semasa kami memulakan pengembaraan memasak yang mengangkat akar sederhana kepada kecemerlangan masakan. Bayangkan meja yang dihiasi dengan sayur-sayuran panggang yang meriah, rebusan yang enak dan hidangan kreatif-semuanya diilhamkan oleh kebaikan tanah dari sayuran akar.
"BUKU MASAK SAYURAN AKAR" bukan sekadar koleksi resipi; ia adalah penerokaan faedah pemakanan, kepelbagaian bermusim dan kemungkinan masakan yang ditawarkan oleh sayur-sayuran akar. Sama ada anda seorang tukang masak rumah yang berpengalaman atau baru memulakan perjalanan masakan anda, resipi ini direka untuk memberi inspirasi kepada anda untuk memanfaatkan khazanah bawah tanah alam semula jadi sepenuhnya. Daripada sayur-sayuran akar panggang klasik kepada hidangan inovatif yang menampilkan ubi, bit, lobak merah dan banyak lagi, setiap resipi adalah perayaan rasa tanah dan kekayaan nutrisi yang dibawa oleh sayur-sayuran akar ke meja anda.
Sama ada anda merancang makan malam keluarga atau ingin menambahkan kelainan pada makanan berasaskan tumbuhan anda, buku masakan ini ialah sumber utama anda untuk menguasai seni masakan sayuran akar. Sertai kami sambil kami menggali potensi masakan sayur-sayuran akar, di mana setiap ciptaan adalah bukti kepelbagaian dan kebolehsuaian permata bawah tanah ini. Jadi, pakai apron anda, terima kebaikan semula jadi, dan mari memulakan perjalanan yang beraroma melalui "BUKU MASAK SAYURAN AKAR.
Product Details ISBN: 9781836230403
ISBN-10: 1836230400
Publisher: John Rifq
Publication Date: March 8th, 2024
Pages: 244
Language: Malay