Libri I Gatimeve Me Rrënjë Perimet (Paperback)

Libri I Gatimeve Me Rrënjë Perimet By Sindi Mici Cover Image

Libri I Gatimeve Me Rrënjë Perimet (Paperback)

$44.98


Not On Our Shelves—Ships in 1-5 Days
(This book cannot be returned.)
Mir se vini n "LIBRI I GATIMEVE ME RR NJ PERIMET", udh zuesi juaj gjith p rfshir's p r t zot ruar artin e kuzhin's me perime rr nj p rmes 100 recetave t shijshme. Ky lib r gatimi sht nj fest e bot's s larmishme dhe ushqyese t perimeve me rr nj , duke ju udh hequr p rmes nj udh timi kulinar q eksploron shijet, teksturat dhe shkatht sin e tyre.
Bashkohuni me ne nd rsa fillojm nj aventur gatimi q i ngre rr nj t e p rulura n p rsosm ri kulinare. Imagjinoni nj tryez t stolisur me perime t pjekura t gjalla, zierje t shijshme dhe pjata krijuese-t gjitha t frym zuara nga mir sia tok sore e perimeve me rr nj . "LIBRI I GATIMEVE ME RR NJ PERIMET" nuk sht thjesht nj koleksion recetash; sht nj eksplorim i p rfitimeve ushqyese, shum llojshm ris sezonale dhe mund sive t kuzhin's q ofrojn perimet me rr nj .
Pavar sisht n se jeni nj kuzhinier me p rvoj n sht pi ose sapo filloni udh timin tuaj t kuzhin's, k to receta jan krijuar p r t'ju frym zuar q t p rfitoni sa m shum nga thesaret n ntok sore t natyr's. Nga perimet klasike me rr nj t pjekura deri te pjatat inovative me majdanoz, panxhar, karota dhe m shum , do recet sht nj fest e shijeve tok sore dhe pasuris ushqyese q perimet me rr nj sjellin n tryez n tuaj. Pavar sisht n se po planifikoni nj dark familjare ose po k rkoni t shtoni shum llojshm ri n vaktet tuaja me baz bimore, ky lib r gatimi sht burimi juaj i preferuar p r t zot ruar artin e kuzhin's s perimeve me rr nj .
Bashkohuni me ne nd rsa g rmojm n potencialin kulinar t perimeve me rr nj , ku do krijim sht nj testament p r diversitetin dhe p rshtatshm rin e k tyre perlave n ntok sore. Pra, vishni p rpar sen tuaj, p rqafoni mir sin natyrore dhe le t fillojm nj udh tim t shijsh m p rmes "Librit t gatimit p r perime rr nj sore".
Product Details ISBN: 9781836230502
ISBN-10: 1836230508
Publisher: Sindi Mici
Publication Date: March 5th, 2024
Pages: 240
Language: Albanian