Mediterrán Ízek 2022: Egészséges Receptek Fogyáshoz És Több Energiához (Paperback)

Mediterrán Ízek 2022: Egészséges Receptek Fogyáshoz És Több Energiához By Valeria Polo Cover Image

Mediterrán Ízek 2022: Egészséges Receptek Fogyáshoz És Több Energiához (Paperback)

$44.99


Not On Our Shelves—Ships in 1-5 Days
(This book cannot be returned.)

Szeretn l sok finom mediterr n receptet megismerni?

Ha igen, olvass tov bb...


A mediterr n trend tele van v gtelen l eg szs ges, friss 's zletes telekkel. B r bizonyos t pus sszetevőkre nagyobb a hangs ly, egyik sem kiz rt. Azok, akik mediterr n trendet folytatnak, lvezhetik az ltaluk szeretett teleket, mik zben rt kelik, hogy a legfrissebb, legeg szs gesebb telek milyen j k lehetnek.


Nincsenek kieg sz tők vagy kifejezetten csomagolt lelmiszerek, amelyeket v's rolni, 's sz mos l tfontoss g sszetevőt kell t rolnia. rdemes olyan helyeket is felfedezni, ahol a legeg szs gesebb 's legfrissebb z lds gek, tenger gy m lcsei 's gy m lcs k forr sait tal lhatja meg.


A mediterr n di t ra val t ll's fők nt arr l sz l, hogy fel kell k sz lni egy j tkez si m dra, az telekhez val hozz ll's t a j tkez's 's a j t rsas g r mteli elv r's v 's megbecs l's v alak tva. Olyan ez a gondolkod sm d, mint b rmi m's, ez rt szeretn d egyes teni a k rnyezetedet, hogy gyorsan alkalmazkodhass a mediterr n letm dhoz.


A mediterr n di t's letm d gyakorl sa olyan egyszerű lehet, mint kivenni a minős gi teleket, hogy alaposan meg zlelje teleit, vagy ell togatni n h ny helyi piacra, hogy megn zze k n latuk frissess g t 's rait.


Fogja meg a p ld ny t most

Product Details ISBN: 9781837520824
ISBN-10: 1837520828
Publisher: Valeria Polo
Publication Date: August 14th, 2022
Pages: 220
Language: Hungarian