Cea Mai BunĂ Carte de ReȚete de PracticĂ Pentru ToȚi (Paperback)

Cea Mai BunĂ Carte de ReȚete de PracticĂ Pentru ToȚi By Sacha Goganau Cover Image

Cea Mai BunĂ Carte de ReȚete de PracticĂ Pentru ToȚi (Paperback)

$45.98


Special Order—Subject to Availability
(This book cannot be returned.)

Coacerea este procesul de gătit prin căldură uscată, mai ales ntr-un fel de cuptor. Este probabil cea mai veche metodă de gătit. Produsele de panificație, care includ p ine, chifle, fursecuri, plăcinte, produse de patiserie și brioșe, sunt de obicei preparate din făină sau făină derivată dintr-o formă de cereale.

Făina este ingredientul de bază n prăjituri, produse de patiserie, p ine și zeci de alte produse de copt. Oferă structura sau cadrul alimentului. Pentru coacere se folosesc diferite tipuri de făină, deși cea mai des folosită este făina universală, deoarece poate fi folosită pentru toate tipurile de produse de panificație. Pentru prăjituri, cel mai bine este să folosiți făină de prăjitură datorită lejerității și conținutului scăzut de proteine, n timp ce făina de p ine este cea mai potrivită pentru p ine datorită conținutului ridicat de proteine. Alte făinuri folosite la copt includ făina integrală de gr u, făina de patiserie etc.

Zahărul nu funcționează doar ca ndulcitor. De asemenea, este responsabilă de ntărirea prăjiturii deoarece mpiedică hidratarea făinii care este necesară n dezvoltarea glutenului. Zahărul oferă, de asemenea, culoarea maro-aurie a prăjiturii sau a p inii. Cel mai folosit este zahărul alb rafinat sau zahărul granulat, deși unele rețete necesită zahăr brun și chiar zahăr de cofetarie.


De asemenea, grăsimea este necesară pentru coacere, deoarece face ca produsele coapte să fie fragede, umede și bogate. Untul sau margarina sunt de obicei preferate din cauza aromei și pentru culoare suplimentară. Scurtarea este, de asemenea, adesea folosită, n timp ce altele specifică ulei. Untul poate fi fie cremă, fie topit, n funcție de utilizare.


Pentru a face să crească prăjiturile, se adaugă agenți de dospire. Acest lucru produce dioxid de carbon responsabil n mare parte pentru creșterea prăjiturii sau a volumului acestuia. De asemenea, fac tortul ușor și poros. Praful de copt, bicarbonatul de sodiu și drojdia sunt exemple de dospitori folosiți la copt. Primele 2 sunt folosite pentru prăjituri și produse de patiserie, n timp ce drojdia este folosită pentru p ine.


Pentru a menține aluatul mpreună și pentru a amesteca toate ingredientele, se adaugă lichid. Lichidul poate fi sub formă de apă, lapte sau sucuri. Laptele se referă la laptele integral de vacă. A nlocui cu lapte evaporat conservat; diluați-l ntr-o proporție de 1:1. Laptele praf complet sm nt nă poate fi folosit și ca nlocuitor, pur și simplu dizolvați-l n apă nainte de utilizare.


Pentru o structură suplimentară, bogăție și nutriție se adaugă ouă - fie ntregi, doar gălbenușuri de ou, fie doar albușuri. Important este să folosiți ouă de aceeași dimensiune.

n cele din urmă, pentru a face prăjiturile mai aromate și mai interesante, adăugați nuci, fructe uscate, arome, condimente și chiar fructe proaspete.

Product Details ISBN: 9781837621569
ISBN-10: 183762156X
Publisher: Sacha Goganau
Publication Date: August 3rd, 2022
Pages: 254
Language: Romanian