A Mediterrán Konyha Titkai 2022: Sok Finom Recept Hogy Meglepji Vendégeit (Paperback)

A Mediterrán Konyha Titkai 2022: Sok Finom Recept Hogy Meglepji Vendégeit By Helena Rojas Cover Image

A Mediterrán Konyha Titkai 2022: Sok Finom Recept Hogy Meglepji Vendégeit (Paperback)

$39.66


Not On Our Shelves—Ships in 1-5 Days
(This book cannot be returned.)

Szeretn l sok finom mediterr n receptet megismerni?

Ha igen, olvass tov bb...

A mediterr n trend tele van v gtelen l eg szs ges, friss 's zletes telekkel. B r bizonyos t pus sszetevőkre nagyobb a hangs ly, egyik sem kiz rt. Azok, akik mediterr n trendet folytatnak, lvezhetik az ltaluk szeretett teleket, mik zben rt kelik, hogy a legfrissebb, legeg szs gesebb telek milyen j k lehetnek.

Nincsenek kieg sz tők vagy kifejezetten csomagolt lelmiszerek, amelyeket v's rolni kell, 's sz mos l tfontoss g sszetevőt kell t rolnia. rdemes olyan helyeket is felfedezni, ahol a legeg szs gesebb 's legfrissebb z lds gek, tenger gy m lcsei 's gy m lcs k forr sait tal lhatja meg.

A mediterr n di t ra val t ll's fők nt arr l sz l, hogy fel kell k sz lni egy j tkez si m dra, az telekhez val hozz ll's t a j telek 's a j t rsas g r mteli elv r's v 's megbecs l's v alak tva. Olyan ez a gondolkod sm d, mint b rmi m's, ez rt szeretn d egyes teni a k rnyezetedet, hogy gyorsan alkalmazkodhass a mediterr n letm dhoz.

A mediterr n di t's letm d gyakorl sa olyan egyszerű lehet, mint kivenni a minős gi teleket, hogy alaposan meg zlelje az teleit, vagy ell togatni n h ny helyi piacra, hogy megn zze k n latuk frissess g t 's rait.

Fogja meg a p ld ny t most

Product Details ISBN: 9781837893553
ISBN-10: 1837893551
Publisher: Helena Rojas
Publication Date: July 21st, 2022
Pages: 220
Language: Hungarian