Herken de narcist! Herken narcisme, narcistisch misbruik en narcistisch trauma!: Ontdek het verschil tussen toxische en niet toxische personen. (Paperback)

Herken de narcist! Herken narcisme, narcistisch misbruik en narcistisch trauma!: Ontdek het verschil tussen toxische en niet toxische personen. By Fleur Irene Cover Image

Herken de narcist! Herken narcisme, narcistisch misbruik en narcistisch trauma!: Ontdek het verschil tussen toxische en niet toxische personen. (Paperback)

$16.22


Not On Our Shelves—Ships in 1-5 Days
(This book cannot be returned.)
Wat is het grootste probleem rondom het thema narcisme? Dat je ze niet herkend Op het eerste gezicht lijken deze personen met een narcistische persoonlijkheidsstoornis zo charismatisch, attent en normaal, maar ondertussen Leugens, manipulatie, misbruik, vervalsing, financi le wandaden, gaslighting, dreiging en angst aanjagen is wat je krijgt als het masker afgaat. Dan is het meestal al te laat... Narcisten trakteren iedereen in hun omgeving op een verborgen oorlogsvoering en op manipulatietechnieken, dat behalve indringend en schokkend vaak ook traumatisch is. Post Traumatische Stress Syndroom klachten komen vaak voor bij de slachtoffers. Omgang hebben met narcisten is gekmakend en stressvol en vanwege een gebrek aan voorlichting over het narcisme van narcisten in Nederland en Belgi , kom je te laat achter dat je met een narcist te maken hebt. Je hoeft geen Einstein te zijn om het narcisme van toxische personen te ontdekken. Iedereen kan het Dat gaat sneller en makkelijker dan je dacht dankzij een handige truc dat in geen enkele Nederlandstalig boek, e-book of website te lezen is. Dankzij de vele handige praktijkvoorbeelden in het boek, zal narcisten herkennen eenvoudig zijn.
Product Details ISBN: 9798863291673
Publisher: Independently Published
Publication Date: October 31st, 2023
Pages: 290
Language: Dutch