de Ultieme Oplossing Gids Voor Borstkanker: Een holistische en bewezen aanpak om borstkanker te overwinnen voor patiënten en overlevenden. (Paperback)

de Ultieme Oplossing Gids Voor Borstkanker: Een holistische en bewezen aanpak om borstkanker te overwinnen voor patiënten en overlevenden. By Racheal A. Fields Cover Image

de Ultieme Oplossing Gids Voor Borstkanker: Een holistische en bewezen aanpak om borstkanker te overwinnen voor patiënten en overlevenden. (Paperback)

$16.99


Not On Our Shelves—Ships in 1-5 Days
(This book cannot be returned.)
Heeft u onlangs het verontrustende nieuws ontvangen dat bij u of bij een dierbare borstkanker de diagnose is gesteld, waardoor u zich overspoeld voelt met emoties en onzeker bent over de weg die voor u ligt? Kunt u zich voorstellen dat u tijdens deze uitdagende periode een bron van troost, verlichting en bruikbare begeleiding zult ontdekken? Of wilt u uitgebreide kennis hebben over borstkanker?

Stel je een serene ochtend voor, net als elke andere, waarop de wereld abrupt tot stilstand komt als je arts je het onwelkome nieuws vertelt: 'Je hebt borstkanker.' Je hart klopt, je gedachten dwarrelen en je gevoelens golven als een storm in je. De angst voor het onbekende kan overweldigend zijn, maar in deze duisternis ontstaat er een sprankje hoop: 'De ultieme oplossingsgids voor borstkanker.'

VOORDELEN VAN DEZE GIDS:

EMPOWERMENT EN INZICHT: Krijg een grondig begrip van borstkanker, de stadia, behandelingsopties en mogelijke bijwerkingen, zodat u goed ge nformeerde beslissingen kunt nemen in samenwerking met uw medisch team.

EMOTIONELE STEUN: Ontdek troost in de verhalen en ervaringen van anderen, valideer je emoties en weet dat een ondersteunende gemeenschap klaar staat in moeilijke tijden.

EFFECTIEVE COPING-STRATEGIE N: Verwerven van vaardigheden voor het omgaan met de emotionele tol van de diagnose, het bevorderen van veerkracht en mentale kracht.

BEGELEIDING VOOR VERZORGERS: Als u de rol van verzorger vervult, onderzoek dan de middelen om optimale ondersteuning te bieden en een standvastige steunpilaar te zijn voor uw dierbare tijdens zijn of haar reis.

PRAKTISCHE AANBEVELINGEN: Krijg toegang tot een schat aan praktische begeleiding, van het handhaven van een gezonde levensstijl tot het beheersen van de bijwerkingen van behandelingen, allemaal afgestemd op het verbeteren van uw algehele kwaliteit van leven.

VOEDING EN OEFENING: Voedsel om te eten en te vermijden voor de preventie, controle en behandeling van borstkanker. Praktische trainingsoefeningen voor borstkankerpati nten en overlevenden.

De ultieme gids voor borstkankeroplossingen wacht op u: klik op 'KOPEN NU' en begin uw reis naar veerkracht en triomf.
Product Details ISBN: 9798870714875
Publisher: Independently Published
Publication Date: December 3rd, 2023
Pages: 120
Language: Dutch